Όροι επιστροφών/αλλαγών προϊόντων

Το emmy.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την αναγραφόμενη στην απόδειξη αγοράς ημερομηνία. Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικώς στο 24310 35966 για τον καλύτερο συντονισμό της όλης διαδικασίας επιστροφής. Αν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο, θα πρέπει να μας το αποστείλετε με δική σας χρέωση και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής και η αποστολή της μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα επιστροφής. Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη ή τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κ.α). Πριν την αποστολή της επιστροφής σας, βεβαιωθείτε πως δεν έχουν περάσει 15 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη.

Κατεβάστε τη φόρμα επιστροφής από ΕΔΩ

Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε, μπορούμε να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων, διαδικασία η οποία δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, υπάρχουν δύο δυνατότητες: α) Αντικατάσταση με το ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν, β) Επιστροφή μετρητοίς όλου του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην τιμή πώλησης του προϊόντος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με την εταιρία courier από την οποία παραλάβατε, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών.
Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων είναι: Ασκληπιού & Καποδιστρίου 14 , Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα.
Σε προϊόντα που έχουν υποστεί μεταποίηση, μετά από απαίτηση του πελάτη, δεν παρέχεται δυνατότητα επιστροφής.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα emmy.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων