Επιστροφές & Αλλαγές

Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας και η αποστολή της μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Επιστροφές δε γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα επιστροφής. Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη ή τιμολόγιο, τυχόν προωθητικό υλικό κ.α). Παρακαλείσθε να λάβετε υπ’ όψιν σας τις οδηγίες που αναγράφονται στο πίσω μέρος της σελίδας. Πριν την αποστολή της επιστροφής σας, βεβαιωθείτε πως δεν έχουν περάσει 15 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη.

Κατεβάστε τη φόρμα επιστροφής από ΕΔΩ

Αλλαγή προϊόντων

Αν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο, θα πρέπει να μας το αποστείλετε με δική σας χρέωση και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής. Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε τη νέα σας παραγγελία τηλεφωνικώς στο 24310-35966, ενημερώνοντας μας παράλληλα για την επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε.

Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε, μπορούμε να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων, η οποία δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Όροι επιστροφών/αλλαγών προϊόντων

Το emmy.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την αναγραφόμενη στην απόδειξη αγοράς ημερομηνία. Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικά στο 24310 35966 για τον καλύτερο συντονισμό της όλης διαδικασίας επιστροφής. Αν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο, θα πρέπει να μας το αποστείλετε με δική σας χρέωση και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής. Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε τη νέα σας παραγγελία τηλεφωνικώς στο 24310-35966, ενημερώνοντας μας παράλληλα για την επιστροφή του προϊόντος που παραλάβατε.

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, υπάρχουν δύο δυνατότητες: α) Αντικατάσταση με το ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν, β) Επιστροφή μετρητοίς όλου του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην τιμή πώλησης του προϊόντος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με την εταιρία courier από την οποία παραλάβατε, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Ασκληπιού & Καποδιστρίου 14 , Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα. Σε προϊόντα που έχουν υποστεί μεταποίηση, μετά από απαίτηση του πελάτη, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα emmy.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων