Όροι επιστροφών/αλλαγών προϊόντων

Το emmy.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την αναγραφόμενη στην απόδειξη αγοράς ημερομηνία. Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικώς στο 24310 35966 για τον καλύτερο συντονισμό της όλης διαδικασίας επιστροφής. Εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο, θα πρέπει να μας το αποστείλετε με δική σας προνομιακή χρέωση (4,90 ευρώ) και στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής.
Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας ισχύει η ιδιά προνομιακή χρέωση(4,90 ευρώ).
Πρέπει επίσης να συμπληρωθεί η Φόρμα Επιστροφής και να αποσταλεί μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα.
Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη αγοράς, τυχόν προωθητικό υλικό κ.α). Πριν την αποστολή της επιστροφής σας, βεβαιωθείτε πως δεν έχουν περάσει 15 ημερολογιακές μέρες από την αναγραφόμενη στην απόδειξη ημερομηνία.

Κατεβάστε τη φόρμα επιστροφής από ΕΔΩ

Επιστροφή χρημάτων

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, υπάρχουν δύο δυνατότητες: α) Αντικατάσταση με το ίδιο ή αντίστοιχο προϊόν, β) Επιστροφή μετρητοίς όλου του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στην τιμή πώλησης του προϊόντος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με την εταιρία courier από την οποία παραλάβατε, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών.
Η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων είναι: Κατάστημα Εσωρούχων Emmy, Ασκληπιού & Καποδιστρίου 14 , Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα.
Σε προϊόντα που έχουν υποστεί μεταποίηση, μετά από απαίτηση του πελάτη, δεν παρέχεται δυνατότητα επιστροφής.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα emmy.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων