Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με ELTA-courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα καταχώρισης της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας, τα προϊόντα αποστέλλονται σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η εταιρία «Εσώρουχα Emmy» επιφυλάσσεται ρητά για τον καταλογισμό ενδεχόμενης ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή ανωτέρας βίας. Επισημαίνεται πως η τυχόν δηλωθείσα προθεσμία παράδοσης παρατείνεται για όσο διάστημα διαρκεί η αιτία της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης “Emmy”, Ασκληπιού & Καποδιστρίου, Τρίκαλα Θεσσαλίας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 24310-35966, ώστε να σας περιμένουμε!
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες από Κύπρο και εξωτερικό, οι αποστολές γίνονται κατόπιν συνεννόησης, είτε τηλεφωνικώς στο 24310-35966, είτε με e-mail στο info@emmy.gr 

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.
1. Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας:
Courier – Ταχυμεταφορά: Ευρώ 2,90€ για παράδοση στο χώρο σας

2. Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με χρήση Courier:
2,90€+1,90€ = 4,80 ευρώ.  Παράδοση σε 1-5 ημέρες στο χώρο σας.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι 1,50€ ανά επιπλέον κιλό.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες από 39,00 ευρώ και άνω.