Αποστολή Προϊόντων

Για την ορθή αποστολή των προϊόντων, επικοινωνούμε τηλεφωνικώς μαζί σας πριν την αποστολή τους για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας, καθώς και τις επιθυμητές ώρες παράδοσης.

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με ELTA-courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα καταχώρισης της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας, τα προϊόντα αποστέλλονται σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η εταιρία «Emmy» δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή ανωτέρας βίας, οπότε η παραπάνω προθεσμία παράδοσης παρατείνεται όσο διαρκεί η αιτία της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης “Emmy”, Ασκληπιού & Καποδιστρίου, Τρίκαλα Θεσσαλίας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 24310-35966, ώστε να σας περιμένουμε!
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες από Κύπρο και εξωτερικό, οι αποστολές γίνονται κατόπιν συνεννόησης, είτε τηλεφωνικώς στο 24310-35966, είτε με e-mail στο info@emmy.gr 

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.
1. Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας:
Courier – Ταχυμεταφορά: Ευρώ € 2,90 για παράδοση στο χώρο σας

2. Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με χρήση Courier:
Courier: Eυρώ € 4,80ευρώ.  Παράδοση σε 1-5 ημέρες στο χώρο σας.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλών. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2 κιλών η χρέωση είναι € 1,50 ανά επιπλέον κιλό.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για παραγγελίες από 39,00 ευρώ και άνω.